Angajam preparator in industria carnii ,cu experienta de minim 3 ani in prepararea carnii
salariul net 5500 -6000 lei in functie de experienta
program de lucru de luni pana vineri
se acorda bonuri de masa in plus fata de salariu
se deconteaza transportul
Angajam BRUTAR cu experienta, pentru BRUTARIE, in Sector 2 Bucuresti, Str. Popa Nan, nr.3A (in zona Foisor de Foc). Program: 8 h zi (5 zile sapt.). Detalii la tel.:
Ce responsabilită i vei avea:
Vei igieniza navetele primite din traseu;
Vei participa la încărcarea descărcarea manual a navetelor paleților în mașini;
Te vei asigura de manipularea corectă a mărfurilor pe durata descărcării, depozitătii și încărcării acestora;
Vei gestiona intrările, ieșirile ...
SC Bistromar La Timona SRL, cu sediu in Sectorul 4, Bucuresti, angajeaza persoane din Bucuresti si localitatile limitrofe, pentru ambalat peste proaspat si congelat.
Oferim : - pachet salarial: 3200 - 3500 lei net (format din salariu de incadrare, tichete de masa (30 lei zi) si bonus de prezenta).
...
Cautam o femeie de serviciu eficienta si rapida intrucat actvitatea se va desfasura in laboratorul cofetariei. Este necesara atentia la detalii. Salariul se va discuta la primul interviu in locatie.
Firmă Suedeza angajează personal calificat pertru Suedia in abator taiere și tranșare vită si porc!
Se lucrează opt ore pe zi de luni până vineri!
Contract de munca suedez pe perioada nedeterminata!
Cazarea este asigurata de firma!
Salariu atractiv începând de la 2 000 de euro net in funcție de experienta ...
Angajăm lucratoare necalificata(femei între 18-55 ani) pentru mic laborator de decoruri din ciocolată.
Loc de muncă stabil și fără stres.
Program în doua schimburi de la 06 la 14 și următoarea saptamana de la 14 la 22, iar în tura de dimineață se lucrează și sâmbătă.
Salariu 3200lei, (salariu format ...
Brutaria Pain Bonjour angajeaza patiser sau patisiera cu sau fara experienta, pentru un program de lucru part time, de luni pana vineri, orele 14-18.
Veti fi initiati, indrumati si coordonati, in arta patiseriei frantuzesti, de Sef brutar Alain, francez cu o vasta experienta internationala.
Locatia ...
Angajam vanzatoare pt patiserie covrigarie zona Timpuri Noi si modelator covrigi pt zona Gara Basarab si Gara de nord si femeie de serviciu pt hala productie in zona Tineretului . Pentru detalii sunati la
Profilul tau:
Experienta in pozitia de vopsitor auto sau tehnician vopsele auto
Excelente cunostinte despre procesul tehnologic
Excelente abilitati de comunicare, convingere si relationare cu clientii
Abilitati de promovare
Cunostinte medii PC
Care sunt responsabilitatile tale:
Oferirea ...
Suntem o patiserie fondata in 2024 in ,Bucuresti si sunten interesati sa oferim angajatilor nostrii cele mai bune conditii de desfasurare .
Dorim personal comunicativ ,dornic sa munceasca ,pe urmatoarele pozitii :
Patiser ,care sa stie sa faca preparate din gama patiseriei Romaneasca ;
Ajutor de ...
Alatura-te echipei noastre ca operator.
Responsabilitati:
-dospirea aluatului
-decorarea produselor
-coacerea produselor
Beneficii :
-pachet salarial motivant
-tichete de masa 40 lei zi
-decontare transport
-prime salariale
-Program de lucru in 2 schimburi ( Luni - Vineri ) ( 6-14 14-22)
Te asteptam ...
Angajăm bărbați ,femei și cupluri necalificați pentru abator de porc și vită din Germania . Salariiu garantat 1800 de euro bani net in mînă după ce se retrage cazarea și transportul de la muncă la cazare, iar programul
de lucru este de luni pînă vineri de 9 ore jumate și se lucrează o simbata da și ...
Casa macelarului angajeaza transator carne de pui
Salariu net 5000 lei + bonusuri
Program 2 zile cu 2 aprox 6 ore pe zi, sambata 7-13 si duminica 14-19
O masa asigurata, cafea
Locatie: calea calarasi, delea veche, sector 2
BE & BE PROJECT SRL - angajeaza:
- 3 posturi de operator la fabricarea produselor fainoase Cod 816027,
- 3 posturi de lucrator comercial Cod 522303. Relatii pentru depunerea CV-urilor la nr. de tel: .
Ești pasionat de domeniul HORECA? Te așteptăm în echipa noastră!
Responsabilități :
- realizarea produselor finite conform rețetar și necesar zilnic, săptămânal (foietaje, coji de tarte, produse din aluat dospit, choux și ecler, torturi, biscuiți, etc.);
- păstrarea curățeniei la locul de muncă;
- însușirea ...